Preskoči na glavno vsebino

Victoria's Secret

O blagovni znamki Victoria's Secret

Spremenite se v zapeljivega angelčka, za katerim se obračajo glave. Kozmetika Victoria’s Secret vas bo očarala v vseh pogledih: če želite poudariti svojo nežnost, delovati čutno ali pa biti enostavno uglajena.

 

Blagovno znamko Victoria’s Secret večina med nami povezuje s prestižnim spodnjim perilom, ki je na trgu že od leta 1977. Danes pa je znana tudi po svoji kozmetiki, ki je nastala v sodelovanju s priznanimi parfumerji. Kar nekaj originalnih parfumov Victoria’s Secret ima svoje simpatizerke po vsem svetu.

Pršilo za telo Victoria’s Secret lahko kupite v različnih oblikah – odvisno od tega, ali si želite sladko, cvetlično ali pa na primer eksotično sadno dišavo. V edinstven oblak dišav vas ovije tudi priljubljena parfumska voda Victoria’s Secret Bombshell. Čutna dišava, ki vas poboža po duši in poudari vašo naravno privlačnost. Ali obožujete opojno dišavo kokosa? Potem je tu za vas Victoria’s Secret Coconut Passion, kjer poleg pršila za telo najdete tudi popoln gel za prhanje ali mleko za telo.

celotno besedilo skrij besedilo