Victoria's Secret

O blagovni znamki Victoria's Secret

Spremenite se v zapeljivega angelčka, za katerim se obračajo glave. Kozmetika Victoria’s Secret vas bo očarala v vseh pogledih: če želite poudariti svojo nežnost, delovati čutno ali pa biti enostavno uglajena.

 

Blagovno znamko Victoria’s Secret večina med nami povezuje s prestižnim spodnjim perilom, ki je na trgu že od leta 1977. Danes pa je znana tudi po svoji kozmetiki, ki je nastala v sodelovanju s priznanimi parfumerji. Kar nekaj originalnih parfumov Victoria’s Secret ima svoje simpatizerke po vsem svetu.

Pršilo za telo Victoria’s Secret lahko kupite v različnih oblikah – odvisno od tega, ali si želite sladko, cvetlično ali pa na primer eksotično sadno dišavo. V edinstven oblak dišav vas ovije tudi priljubljena parfumska voda Victoria’s Secret Bombshell. Čutna dišava, ki vas poboža po duši in poudari vašo naravno privlačnost. Ali obožujete opojno dišavo kokosa? Potem je tu za vas Victoria’s Secret Coconut Passion, kjer poleg pršila za telo najdete tudi popoln gel za prhanje ali mleko za telo.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani

Vse, kar ste želeli vedeti o Victoria's Secret

Nežno in seksi spodnje perilo, legendarni roza trakovi, prelepe dišave in prodajalne, ki vzamejo sapo. To je Victoria's Secret. Ameriška blagovna znamka, ki s svojim prilegajočim se perilom ženskam dviguje samozavest že več kot 40 let. Moški pa za spremembo zelo dobro vedo, katero darilo bo njihovo ljubo polovičko vedno zagotovo osrečilo. Ker sta lep komplet spodnjega perila ali parfum Victoria's Secret vedno prava izbira.

Kje se je rodila zamisel o blagovni znamki Victoria's Secret?

Zgodovina blagovne znamke se je začela pisati leta 1977 v San Franciscu. In sicer najprej presenetljivo zaradi nelepih frotirnih oblek in najlonskih srajc s cvetličnim vzorcem, ki so takrat polnile regale trgovin z ženskim perilom. Prav ti brezoblični kosi in občutek, da v trgovini ni dobrodošel, so jezili Roya Raymonda vsakič, ko je želel svoji ženi Gayi kupiti kaj lepega. To ga je tako vznemirjalo, da se mu je porodila odlična zamisel – odpreti trgovino, v kateri se bodo med nakupovanjem spodnjega perila odlično počutile tako ženske kot moški.

Skrivnost, ki se skriva pod obleko

Kdo pa je ta Victoria, po kateri je Roy Raymond poimenoval svojo blagovno znamko? Nihče drug kot sama britanska kraljica. Secret oziroma skrivnost v poimenovanju skriva dejstvo, da je bilo spodnje perilo (in še vedno je) v viktorijanski dobi, pa ne le takrat, skrivnost, skrita pod drugimi plastmi oblačil. In kljub temu oziroma ravno zato je tako pomembno.

Od spodnjega perila do kozmetike in dišav

Priljubljenost blagovne znamke je naraščala in le nekaj let po ustanovitvi je imela znamka Victoria's Secret v Združenih državah več kot 1000 prelepo okrašenih podružnic. Kmalu po nastanku znamke je luč sveta ugledala prva linija kozmetike za telo in pršil za telo, od katerih se nekatera prodajajo še danes – na primer pršilo za telo Victoria's Secret Pear Glace, sladko dišeče po sočnih hruškah.

Parfumi Victoria's Secret

Po lahkih pršilih za telo je bila leta 1989 predstavljena prva dišava Victoria's Secret, poimenovana Victoria. S tem se je začel val romantičnih in zapeljivih „parfumov Victoria's Secret“, ki jih ima blagovna znamka zdaj v ponudbi nekaj deset. Vredni omembe so predvsem parfumi Victoria's Secret Bombshell, AngelXO Victoria ali na primer Victoria's Secret Love. Priljubljena je tudi dišava Victoria's Secret Crush, Bombshell Wild Flower ali Tease.

Pršilo za telo Victoria's secret

Victoria's Secret body spray je stalnica, ki se po priljubljenosti že vrsto let drži na najvišjih stopničkah. In niti se ni za čuditi – v nepregledni množici dišav izbere vsaka, zaradi cenovne dostopnosti pa si jih lahko kupite več naenkrat. Pršilo za telo Victoria's Secret je idealno predvsem v situacijah, ko želite lepo dišati, nočete pa uporabiti parfuma, ki bi bil za šport, pred spanjem ali na primer med sončenjem na plaži preveč izrazit. V takem primeru posezite po pršilu Victoria's Secret body mist, ki vas ovije v lahko dišavo. Priljubljeni sta na primer verziji Victoria's Secret Love Spell ali Victoria's Secret Pure Seduction.

Favorit številka 1: Victoria's Secret Bombshell

Parfum Victoria's Secret Bombshell je brez konkurence najbolj priljubljena dišava te ameriške blagovne znamke. V sebi skriva koktajl sočnega sadja, romantičnih rož in ščepec toplih tonov, ki vam razjasnijo vsak dan. Zgornje note dišave plavajo na valovih marakuje, ananasa, mandarin in jagod. V srčnih notah dišavne sestave začutite potonike, rdeče jagodičevje in nežne cvetove. V zaključku vaše čute razveselijo akordi maha, mošusa in toplega lesa. Če vas je ta dišava očarala, si lahko priskrbite še kremo za telo Victoria's Secret ali pršilo iste dišave.

Dišati kot Victoria's Secret Angel

Blagovna znamka Victoria's Secret je med drugim znana tudi po svojih modnih revijah. Na veličastnih šovih prelepe manekenke predstavljajo luksuzno perilo, vedno dopolnjeno z razkošnimi dodatki, na primer v podobi angelskih kril. Prav zato manekenkam pravijo angelčki. Postati angelček je v svetu manekenk velik uspeh, ki so ga dosegle na primer lepotice, kot so Heidi Klum, Karolína Kurková, Miranda Kerr ali Cara Delevingne. Ravno angelčkom v čast je nastal parfum Victoria's Secret Angel, s katerim se boste počutile kot na modni brvi. Slivovi toni z vijolico in ambro vam bodo vsak dan dvignili samozavest.

Kozmetika Victoria's Secret

Čas, ko so pri Victoria's Secret prodajali le spodnje perilo in nočne srajčke, je zdavnaj mimo. Zdaj v ponudbi najdete med drugim tudi športna oblačila PINK, stilske torbice ali nahrbtnike, pa tudi celo vrsto dodatkov. V ozadju ni niti dišavna kozmetika Victoria's Secret, v kateri najdete vse od sijajev za ustnice, gelov za prhanje in mlek do dišeče kreme Victoria's Secret.