Preskoči na glavno vsebino

Apivita

Čebele so mojstrice narave, vir življenja.

Če bi čebele izginile, tudi našega sveta ne bi bilo več.

Družba APIVITA misli na čebele v okviru vseh svojih aktivnosti.

Oglejmo si naš »čebelji panj« APIVITA od bliže.

Ta video posnetek je za APIVITA in Cosmetics Europe pripravila družba BBCStoryWorks Commercial Productions.

Več o tem: https://essentialsfordailylife.cosmeticseurope.eu/about.html

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Apivita

Naravna. Učinkovita. Celostna. Takšna je kozmetika Apivita iz sončne Grčije, ki priznava celostni pristop do lepote, zadovoljstva in zdravja. Podpira uravnotežen in harmoničen življenjski slog, izkorišča prvovrstne naravne surovine, v njeni sestavi pa ne najdete nobenih ftalatov, silikonov in ne mineralnih olj.

 

Zgodba blagovne znamke Apivita se je začela pisati leta 1972, ko sta jo ustanovila mlada farmacevta Nikos in Niki Koutsian. Navdih zanjo so bili čebelja skupnost, grška narava in Hipokratov celostni pristop. Poimenovanje Apivita je nastalo iz latinskih besed Apis (čebela) in Vita (življenje), saj ravno čebelji pridelki v tej grški kozmetiki igrajo pomembno vlogo.

Prepričajte se v učinke kozmetike Apivita na lastno kožo. Preizusite na primer priljubljeno vlažilno linijo Apivita Aqua Beelicious, pripravke iz priljubljene linije proti staranju Apivita Bee Radiant, čistilno kozmetiko za obraz Apivita Cleansing ali učinkovite maske za obraz Apivita Express Beauty. Vredni pozornosti so tudi učvrstitvena krema in serum Apivita Queen Bee, pršilo proti izpadanju las Apivita Hair Loss in nega proti gubam Apivita Wine Elixir.

celotno besedilo skrij besedilo