Astrid Peo

pršilo za noge s hladilnim učinkom

Astrid Peo pršilo za noge s hladilnim učinkom
Astrid Peo pršilo za noge s hladilnim učinkom
Astrid Peo pršilo za noge s hladilnim učinkom
150 ml
2,50

Koda: ASR0126 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 27. 9. 2018
Astrid Peo
150 ml | 2,50

Opis kozmetike Astrid Peo

Pršilo za noge Astrid Peo odpravlja neprijeten vonj in ostale negativne posledice prekomernega potenja.

Lastnosti:

  • zmanjšuje neprijeten vonj nog
  • osvežuje in prijetno hladi
  • sprošča noge
  • rahlo hladi

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste. Nanašajte na čista stopala po potrebi. Pustite, da se temeljito vpije.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Menu