Preskoči na glavno vsebino

Azzaro

Dve Azzaro darili
Znamka Azzaro pooseblja sodoben življenjski slog in ob nakupu izdelkov te znamke nad 45 € boste brezplačno prejeli kozmetično torbico. Ob nakup nad 75 € boste za darilo prejeli še čudovit nahrbtnik.

Azzaro

„Življenje je včasih nikoli končano poletje.“ Tako zveni moto francoske blagovne znamke Azzaro, katere dišave utelešajo sodoben luksuzni življenjski stil, povezan z umetnostjo uživanja v življenju.

Za blagovno znamko stoji Loris Azzaro, rojen v Tuniziji italijanskim staršem. Celo otroštvo in odraščanje je preživel na obali, obdan z morjem, soncem in vzdušjem sredozemskega življenja, kar je zelo navdihnilo njegovo tvorbo. V 60-ih letih se je Loris preselil v Pariz in leta 1967 ustanovil blagovno znamko Azzaro. Prve uspehe je zabeležil s svojimi svetlečimi oblekami, ki so bile pravo nasprotje takrat vseprisotne „male črne“.

Prvi parfum Azzaro je bil predstavljen leta 1975. Zdaj ima blagovna znamka v ponudbi na desetine dišav. K najbolj priljubljenim med njimi spada moška toaletna voda Azzaro Chrome s svežimi citrusnimi toni, začimbna parfumska voda za moške Azzaro Wanted By Night ali brezčasna dišava Azzaro Pour Homme iz leta 1978. Na svoj račun pridejo tudi dame z orientalsko Azzaro Wanted Girl, sadno-cvetlično Azzaro Mademoiselle L'Eau Très Florale ali z zapeljivo Azzaro Pour Elle.

celotno besedilo skrij besedilo