Preskoči na glavno vsebino

Schwarzkopf Professional Barve za lase

 Trajne barve IGORA

 Barvam IGORA Royal že več desetletij zaupa na milijone koloristov. Barve so v novo desetletje zakorakale z moderno embalažo, ki je prijazna do okolja, in s poenostavljenim naborom barv. Odkrijte intenzivno barvno moč z odtenki IGORA ROYAL, super hladne blond rezultate z odtenki IGORA ROYAL Highlifts in sijoče modre odtenke za melirno tehniko z IGORA ROYAL Fashion Lights. Za samozavestne stranke v zrelih letih linija ponuja odtenke IGORA ROYAL Absolutes s 100-odstotnim prekrivanjem, primerni pa so tudi za poudarjanje belih las s časovno omejenim prekrivanjem; tukaj so še odtenki IGORA ROYAL Silver Whites. Za hitro obvladovanje sistema barvanja pa predstavljajo izbiro, ki nima konkurence: IGORA COLOR10 z 10-minutnim delovanjem. Za posvetlitev je na razpolago linija IGORA Vario Blond, ki omogoča kar osem stopenj posvetlitve, vključno z manjšim lomljenjem las.

celotno besedilo skrij besedilo

 Demitrajne in poltrajne barve Schwarzkopf Professional

 Demi trajni sistem barv predstavljajo barve IGORA Vibrance. Portfelj odtenkov kopira trajne barve IGORA, zato so odlična kombinacija za podvojeni nanos oziroma samostojno, za barvanje s krajšim nanosom. Zahvaljujoč novemu vlažilnemu kompleksu z AQUAXYL™ so lasje med barvanjem globinsko negovani in zaščiteni.

 Hitro in enostavno osvežitev barve ponuja sistem tonirnih mask za barvanje Chroma ID s svojim portfeljem nežnih in intenzivnih odtenkov, ki lase tudi globinsko negujejo. Med poltrajne sisteme spadajo tudi pene IGORA Expert Mousse, ki jih sestavlja 16 odtenkov, ki se lahko mešajo in ki tudi ponuja enostavno uporabo v udobju doma.

celotno besedilo skrij besedilo