Preskoči na glavno vsebino

Priprave na poroko

Očarajte na poroki s popolnim make-upom, razsvetljeno kožo, odlično pričesko in prijetno dišavo. Za vas smo skrbno izbrali najboljšo kozmetiko in parfume, da boste na poroki videti res odlično. Kaj vse boste pri nas našli?

 

Predporočne priprave

Priprava neveste ni le vprašanje poročnega dne. Začnite že nekaj tednov pred poroko. Pripravite svojo kožo, razvajajte jo z maskami, zmehčajte kožo celega telesa in pomirite svojega duha z aromaterapijo. Z našimi maskami za obraz, pilingi, losjoni za telo in dišečimi svečami s pomirjajočim vonjem bo šlo samo od sebe.

Če se na poroko pripravljate kot svat in želite nevesto razveseliti s kakšno ljubko malenkostjo, izberite v naši ponudbi poročnih daril. Z odličnim parfumom, luksuzno svečko ali darilnim setom jo boste zagotovo osrečili.

Must have vsake neveste

Na dan D mora biti vse popolno. Za vas imamo poročne parfume in najboljše pripravke za poročno ličenje in oblikovanje brezhibne poročne pričeske, na katere se lahko zanesete in dolgo zdržijo.

Verjemite, da tudi svati želijo, da so na poročni dan videti čim boljše. V primeru pokvarjenega make-upa ali pričeske jim v toaletnih prostorih pripravite poročno košarico prve pomoči.

Nekaj za ženina

Za ženine smo izbrali najboljše iz nege za telo, lase in brado, pa tudi najboljše poročne parfume za moške. Ženin vendar mora držati korak z nevesto, torej ne zaostajajte.

celotno besedilo skrij besedilo