Preskoči na glavno vsebino

SALLY HANSEN

O BLAGOVNI ZNAMKI SALLY HANSEN

Sally Hansen – moč lastnoročno ustvarjene lepote. Filozofija te blagovne znamke, ki sodi med najuspešnejše na področju nege nohtov, je enostavna. Verjame namreč v to, da ženske dosežejo največjo lepoto takrat, ko so same zaslužne zanjo. Ko vzamejo zadeve v svoje roke. Sally Hansen je bila zelo močna ženska, inovatorka in legenda sodobnega stila, ki je v 50. letih prejšnjega stoletja postala uspešna podjetnica.

 

Uspeh blagovne znamke se je začel z danes že legendarnim lakom za nohte Sally Hansen Hard as Nails® Hard as Wraps™, nadaljeval pa še z drugimi kozmetičnimi zamislimi, s katerimi zlahka naredite tako manikuro kot pedikuro. In ta profesionalni rezultat dosežete kar sami.

Obožujete trenutke, ki so samo vaši? Kozmetika Sally Hansen ponuja prav vse, kar potrebujete za takšno nego. Tako znanje kot navdih. Naj gre za vaš izbor ali lak za utrjevanje Sally Hansen, priljubljen gel lak Sally Hansen ali pa posebno nego za rast nohtov Sally Hansen NailGrowth Miracle® – v vsakem primeru se boste zaljubili v videz, kot da bi pravkar prišli iz salona.

celotno besedilo skrij besedilo